Goossens Bouw BV Logo

Toine Goossens

Uw bouwkundig keurder: Toine Goossens

28 jaar lang heb ik met veel plezier aan Goossens bouw leiding gegeven.
In deze periode hebben we veel oude panden gerenoveerd en gerestaureerd in opdracht van particulieren en beleggers. Uiteraard hebben we daarbij alle onderdelen van de bouw voorbij zien komen: van dak tot kelder.

In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan die ik dagelijks gebruik in mijn werk als bouwkundig keurder. Ik beschik daarnaast over het certificaat bouwkundig inspecteur.

Ik ben aangesloten bij de brancheverenging voor bouwkundige keurders BVBK, maar verder 100% onafhankelijk en zal uw keuring objectief en met grote zorg uitvoeren.

Goossensbouw.nl >

 

Goossens Bouwkundige Keuringen - Betrouwbaar

Betrouwbaar

Uw bouwkundig keurder heeft 28 jaar ervaring in de renovatiebouw als eigenaar van Goossens Bouw en heeft daarnaast de opleiding bouwkundig inspecteur bij de Homekeur Academy Utrecht gevolgd. Verder zijn wij aangesloten bij de branchevereniging BVBK.

Goossens Bouwkundige Keuringen - Onafhankelijk

Onafhankelijk

Wij werken niet slechts voor één partij en zijn 100% onafhankelijk. Onze opdrachtgevers zijn makelaars, banken en privé personen. Onze bouwtechnische keuringsrapporten voldoen 100% aan de richtlijnen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Goossens Bouwkundige Keuringen - Efficiënt

Efficiënt

U heeft altijd één vast aanspreekpunt. Duidelijke korte communicatielijnen, een persoonlijke aanpak en een efficiënte werkwijze zorgen voor een betrouwbaar en deskundig rapport.

Maak nu een afspraak!

Een bouwkundige keuring laten uitvoeren? Neem telefonisch contact met ons op (ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur) via +31 (0)6 - 546 955 29 of per mail info@goossensbouwkeuringen.nl.

Terug naar boven

Goossens Bouwkundige Keuringen is aangesloten bij de BVBK; de Branchevereniging voor Bouwkundige Keurders.